وکیل تمکین: عدم تمکین زوجه به دلایل مختلف یکی از مشکلاتی است که تعداد پرونده های زیادی را به خود اختصاص داده و با توجه به نوع پرونده و اقداماتی که باید انجام شود، نیاز به بودن وکیل تمکین امری ضروری به نظر می رسد. با توجه به ماده های مختلف قانون های مدنی و حمایت از خانواده عدم تمکین با توجه به شرایط مختلف حکم های مختلفی نیز دارد که در ادامه بیشتر با این موضوع آشنا می شویم.
تمکین به چه معناست؟
تمکین بعد از ازدواج زوجین حقی است که با پرداخت نفقه به زن برای او واجب می شود و طبق این حق زن باید اعمالی از جمله حسن صحبت، بودن در منزل شوهر و برقراری روابط زناشویی را با همسر داشته باشد. البته این تمکین در بعضی شرایط برای زوجه واجب نبوده و زوجه می تواند در مقابل خواسته همسر از این کار خود داری کند که این شرایط را در ادامه توضیح می دهیم.شماره تماس بهترین وکیل تَمکین در تهران:
پرونده های تمکین از حساسیت نسبتا بالایی برخوردار هستند که می تواند به طلاق نیز کشیده شوند، از این رو داشتن وکیل تمکین می تواند برای حل این مشکل قبل از هر گونه اقدامی بسیار تاثیر گذار باشد. شما می توانید با یک مشاوره حقوقی فوری قبل از هر گونه درگیری قانونی مشکل خود را حل کردید ولی اگر به هر دلیل از طریقه مذاکره نتوانید مشکل را حل کنید، ما برای شما به صورت قانونی نیز اقدام می کنیم. اگر به دنبال بهترین وکیل نفقه و تمکین در تهران هستید از طریق شماره «۰۹۱۲۲۷۲۴۸۱۳» با ما در ارتباط باشید.هزینه وکالت تمکین:
حق الوکاله وکیل تمکین به صورت توافقی بین وکیل و موکل تعیین می شود و نمی توان هزینه دقیقی برای آن تعیین نمود. شما می توانید قبل از هر کاری از طریق مشاوره رایگان و شرح مشکل خود قیمت حدودی را جویا شوید ولی برای تعرفه وکالت تمکین باید به صورت حضوری با وکیل توافق کنید که عموما این هزینه خیلی کم است.چرا داشتن وکیل تَمکین اهمیت دارد؟
عموما حل پرونده های تمکین برای افراد عادی خیلی زمان بر می شود و از آنجایی که این افراد با قانون آشنایی ندارند، نمی تواند به درستی از حق خود استفاده کنند و عدم تمکین همسر را ثابت نمایند. ولی اگر شما از وکیل تمکین کمک بگیرید ممکن حتی قبل از هر گونه اقدام قانونی بتواند با گفتگو مشکلات را حل کنید و نیازی به اقدام قانونی نباشد؛ بالاخره پای یک زندگی در میان است و نباید به سرعت خراب شود. مطالب ذیل را بخوانید و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: طلاق از طرف زن وکیل شهر پردیس اجرت المثل زوجه محاسبه مهریه به نرخ روزدر چه صورت زن می تواند تمکین نکند؟
در شرایط خاص زن می تواند از همسر تمکین نکند و هیچ اجباری نمی تواند از سمت همسر برای تمکین وجود داشته باشد حتی به طور قانونی. شرایطی که امکان عدم تمکین برای زن را فراهم می آورد به شرح زیر است.- وجود موانع شرعی مانند روزه یا اعتکاف واجب.
- سفری که به اجازه شوهر باشد.
- اگر زوج بیماری مقاربتی داشته باشد که به سبب برقراری رابطه به زوجه منتقل شود.
- اگر زوجه بیمار باشد و با داشتن رابطه شرایط بیماری وخیم تر شود.
- مواردی که به زوجه اجازه عدم تمکین به شوهر را می دهد مانند خوف ضرر مالی، شرافتی یا بدنی.
- عدم پرداخت نفقه از سمت زوج.
در صورت عدم تَمکین زوجه چه اقداماتی ممکن خواهد شد؟
با توجه به این که اگر عدم تمکین به علت دلایل گفته شده باشد، پس هیچ اثری نخواهد بود، ولی اگر زوجه بدون هیچ دلیل قابل اثبات از شوهر خود تمکین نکند و فرد از طریق قانون این مسئله را پی گیری کند برای زوجه تبعات خواهد داشت که به شرح زیر است.- عدم پرداخت نفقه به زن
- اجازه ازدواج مجدد به مرد
- محرومیت از نصف دارایی های زوج
- تعلق نگرفتن اجرت المثل و نحله به زوجه