ارث زن در عقد موقت چه حکمی دارد و آیا زن یا فرزند میتواند در عقد موقت نیز از زوجه ارث دریافت نماید یا خیر؟ موارد ذکر شده سوالاتی هستند که در این مقاله به صورت کامل آنها را بررسی میکنیم، پس با ما همراه باشید تا به شرط وراثت در عقد موقت بپردازیم.
مقالات ذیل را بخوانید و در صورت نیاز به دریافت مشاوره حقوقی رایگان و 24 ساعته با شماره 09122724813 تماس حاصل نمایید.
سهم ارث مادر از فرزند
ارث بردن فرزند در ازدواج موقت
وکیل انحصار وراثت در تهران:
در صورتی که نیاز به وکیل انحصار وراثت یا وکیل طلاق در تهران دارید تا با کمترین هزینه و بیشترین سرعت مراحل پرونده شما را انجام دهد، با شماره «۰۹۱۲۲۷۲۴۸۱۳» با وکیل حمید رضا برادران ابراهیمی در ارتباط باشید و از مشاوره حقوقی فوری ما استفاده نماید.شرایط کلی ارث در عقد موقت برای مرد و زن:
طبق ماده 867 قانون مدنی، زمانی به زن و مرد از هم دیگر ارث میرسد که در زوجیت و عقد دائم باشند. با توجه به این موضوع، میتوان گفت برای عقد موقت به طور معمول شرایطی در قانون برای ارث بری تعریف نشده است. البته این موضوع فقط برای ارث بری مرد و زن از همدیگر بوده و قانون برای ارث بری فرزند یا فرزندان از والدین وجود دارد که به آن نیز اشاره میکنیم.در چه شرایطی در عقد موقت به زن ارث میرسد؟
همانطور که گفته شد، دریافت ارث در عقد دائم به صورت قانونی آمده است و در عقد موقت دریافت ارث از همسر جایز نمیباشد، زیرا میزان ارث بقیه خویشاوندان را تحت تأثیر قرار میدهد. البته با این که طبق قواعد فقهی دریافت ارث در زمان عقد موقت برای زن صحیح نیست، باز هم همسر میتواند مالی را برای زوجه وصیت نماید. نکته مهم: همانطور که گفته شد، طبق قانون فقط در عقد دائم به زوجین ارث میرسد و با توجه به این موضوع، میتوان گفت که ارث در عقد موقت به مرد هم نمیرسد و ارث بردن مرد در عقد موقت از زن منتفی است.