ارث فرزند نامشروع یکی از مباحث مهم در زمینه انحصار وراثت است که در این مقاله به طور کامل به آن میپردازیم. البته با توجه به وجود مسائل مختلف دیگر مثل نحوه اثبات فرزند نامشروع و نفقه فرزند نامشروع، در این مقاله به صورت گستردهتر به بحثهای مربوط به فرزند نامشروع میپردازیم، پس با ما همراه باشید.
مقاله ذیل را خوانده و جهت دریافت پاسخ سوالات خود آن را در قسمت نظرات سایت بیان کرده و یا با شماره 09122724813 تماس حاصل نمایید.
سهم ارث مادر از فرزند
شماره تماس وکیل خانواده:
این مقاله توسط حمیدرضا برادران ابراهیمی وکیل پایه یک دادگستری و مشاوره حقوقی به نگارش درآمده است. شما همراهان عزیز می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی فوری و تلفنی با شماره 09122724813 تماس حاصل نمایید.ارث فرزند نامشروع و شرایط ارث برای فرزندان:
با توجه به قانون مدنی کشور، تنها زمانی فرزندان میتوانند از والدین خود ارث بری کنند که به سبب رابطه نسبی یا سببی، جزو فرزندان قانونی فرد محسوب شوند. با توجه به این موضوع، میتوان گفت یکی از موانع ارث بردن از والدین، عدم مشروعیت نسبت فرد با متوفی است.منظور از فرزند نامشروع کیست؟
فرزند نامشروع به فردی اشاره دارد که پدر و مادر او خارج از چارچوب قانون شرعی و بدون هیچ زوجیتی اقدام به رابطه کرده باشند در حالی که میدانند این نوع رابطه از نظر قانونی و شرعی، ممنوع و حرام است. در این نوع رابطه فرزند به وجود آمده از ارث والدین محروم میشود و ممنوعیتهای مختلف دیگری مثل عدم امام جمعه شدن این فرزند در صورتی که سید باشد، به وجود میآید.آیا فرزند نامشروع از والدین خود ارث میبرد؟
با توجه به ماده 884 قانون مدنی، میتوان گفت که فرزند حاصل از زنا هیچ ارث از والدین خود به ارث نمیبرد و از سمت دیگر نیز پدر و مادر این فرزند هیچ مالی از او به ارث نخواهند برد. البته در صورتی که این فرد ازدواج کند و صاحب فرزند شود، اموال او به فرزندان و زن او به ارث میرسد.