ملکی

وکیل مجرب و متخصص ارث در تهران

وکیل ارث در تهران: زمانی که فردی فوت می کند و از دنیا می رود اموالی اعم از آپارتمان ، ویلا ، وجه نقد ، سهام و… در دنیا باقی می گذارد. ارث در معنای ساده همین اموال باقی گذاشته از شخص فوت شده در این دنیا می باشد که تکلیف این اموال از سوی وارث از طریق انحصار وراثت و تقسیم اموال معین می شود. وکیل ارث در تهران می تواند با ارائه مشاوره تخصصی ارث و قبول وکالت در موضوعات مرتبط با ارث از قبیل انحصار وراثت ، تقسیم ترکه ، دستور فروش ملک دعاویی موکل را به نتیجه مطلوب برساند. در صورت نیاز به برقراری ارتباط با وکیل مجرب و متخصص ارث با شماره 09122724813 تماس حاصل نمایید.

ارث چیست؟

ارث در لغت به مالی گفته می شود که از شخص متوفی باقی مانده است و در اصطلاح به معنای انتقال دارایی شخص متوفی به بازماندگان او است. انتقال اموال متوفی به بازماندگان بدون اراده شخص متوفی و بازماندگان صورت می گیرد یعنی به صورت قهری می باشد.

وصیت چیست؟

وصیت کلمه ای است که گفتن آن ممکن است یاد مرگ را در خاطر انسان زنده کند. بهتر است افراد قبل از فوتشان تمام کارها و یا وظایفی را که در این دنیا بر عهده دارند را انجام دهند. اما گاهی اشخاص قبل از فوت وصیتی تنظیم می کنند و تکلیف امور مادی و معنوی خود را برای بعد از مرگشان تعیین می کنند.

انواع وصیت از زبان وکیل ارث:

مطابق با ماده 825 قانون مدنی وصیت بر 2 قسم است: 1-وصیت تملیکی 2-وصیت عهدی

متوفی:

کسی که از دنیا رفته و حیاتی دیگر ندارد. وکیل ارث در تهران-vakil ers dar tehran مطالب ذیل را خوانده و آن را  با دوستان خود به اشتراک بگذارید: مشاوره حقوقی فوری مشاوره حقوقی رایگان ۲۴ ساعته مالیات بر ارث شکایت اثبات شراکت تقسیم ترکه ترکه: به کلیه اموال و حقوق مالی مورث که پس از وضع دیون و تعهدات و وصایای او به وراث منتقل می گردد. وارث: به شخصی که از متوفی ارث می برد وارت گفته می شود. نسب: ارتباط و اتصال فردی به فرد به واسطه ولادت شرعی خویشان نسبی: وابستگی شخصی به شخص دیگر از طریق ولادت خویشان سببی: خویشاوندی که بین 2 نفر به واسطه ازدواج ایجاد می شود.

منظور از طبقات ارث:

منظور از طبقه کسانی که باعث می شوند که طبقه دیگر ارث نبرند. اولین طبقه: والدین، فرزندان و فرزندان فرزندان دومین طبقه: اجداد، خواهر، برادر و فرزندان آنها سومین طبقه: خواهران، برادران والدین و اولاد آنها

تفاوت ماترک و سهم الارث در چیست؟

ماترک: دارایی که پس از فوت از متوفی به جا می ماند اعم از دارایی مثبت مثل اموال و حتی طلب های متوفی و دارایی منفی یعنی بدهی های متوفی سهم الارث: سهمی که هر یک از وراث از اموال متوفی نصیبش می شود.

گواهی حصر وراثت چیست؟

مقدمه تقسیم اموال و ارثیه اخذ گواهی حصر وراثت می باشد.

موانع ارث در قانون از زبان وکیل ارث:

1-قتل: اگر کسی بطور عمدی مورث خود را به قتل برساند از ارث محروم می شود. 2-لعان: در لعان زن و شوهر از یکدیگر ارث نمی برند و فرزندی نیز که مورد نفی و لعان پدر خود قرار از او ارث نمی برد. 3-کفر: این مورد در شرایطی اتفاق می افتد که ورثه و موروث مذاهب متفاوتی داشته باشند به این ترتیب مالی به ورثه تعلق نمی گیرد و اموال به بیت المال متعلق است.

مدارک لازم جهت صدور گواهی انحصار وراثت از زبان وکیل ارث:

1-گواهی فوت متوفی صادر شده از سوی اداره ثبت احوال 2-کپی شناسنامه ورثه 3-کپی عقدنامه همسر دائمی متوفی 4-فرم استشهاديه دال بر منحصر بودن وراث به اشخاص نامبرده شده 5-گواهی تسليم اظهارنامه ماليات بر ارث به اداره امور اقتصادی و دارایی آخرين محل اقامت متوفی. در اين مرحله صرفا مشخصات متوفی و اموال و دارایی های وی در فرم مخصوصی به اداره دارایی اعلام می شود و نيازی به پرداخت ماليات نيست. پس از آماده شدن این مدارک و ارائه آنها توسط ورثه به شورای حل اختلاف، این شورا به صدور گواهی حصر وراثت اقدام می‌کند. گواهی حصر وراثت به موجب دادخواستی که به شورای حل اختلاف ارائه می‌شود و با انجام تشریفاتی که در قانون امور حسبی پیش‌بینی شده است، صادر می‌شود. وظایف وکیل ارث

تقسیم ترکه از طریق دستور فروش مال مشاع از زبان وکیل ارث در تهران:

از طرفی در صورت غیر قابل تقسیم بودن اموال مورث دادگاه در مقام رسیدگی به تقاضای تصمیم ترکه باید مبادرت به صدور حکم فروش اموال مشاع نماید نه دستور فروش آنها از طرفی دستور فروش ملک غیر قابل افراز با عنایت به ماده ۴ قانون افراز و ماده ۹ آیین نامه اجرایی ملک غیر قابل افراز قانون مذکوره نیاز به تقدیم دادخواست و پرداخت هزینه دادرسی و تعیین وقت رسیدگی و النهایه صدور حکم نیست. تقسیم کردن ملک هایی که بین چند نفر به صورت مشترک و مشاع می باشد گاهی اوقات با توافق افراد انجام می شود و گاهی اوقات به صورت قانونی و به زور انجام می شود اگر هریک از شرکا برای گرفتن دستور فروش ملک مشاع اقدام کنند دادگاه دستور فروش ملک مشاع صادر می کنند و به دلیل اینکه حکم و یا قرار نمی باشد شما نمی توانید به دستور دادگاه اعتراض کنید و قطعی می باشد. شما همراهان عزیز با در اختیار داشتن یک وکیل مجرب و متخصص در حوزه ارث و انحصار وراثت می توانید روند رسیدگی به تقسیم ارث خود را افزایش دهید در صورت داشتن هر گونه سوال و دریافت مشاوره حقوقی رایگان از وکیل ارث در تهران با شماره 09122724813 تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید