دسته‌بندی نشده

ویزای استارتاپ

استارت آپ به شرکتی می گویند که نیازهای عملی و موجود جامعه را تامین میکنند اما این متفاوت از شرکت دانش بنیان است چرا که اساس شرکت های دانش بنیان بر پژوهش و تحقیقات بنیادی است. به عبارت ساده تر ، استارتاپ به منظور راه اندازی یک کسب و کار با ایده جدید و نو می باشد.

استارتاپ چیست؟

منظور از استارت آپ، راه اندازی کسب و کارهای نوپا است که بر اساس یک ایده پایه ریزی شده است. یک ایده خلاقانه که با شناسایی نیازهای جوامع در تلاش است که با راه اندازی یک کسب و کار در راستای حل آن ها در واقع به درآمد برسد.

انواع استارتاپ:

بر اساس مدل استیو بلنک 6 نوع استارت آپ وجود دارد که شرایط و قوانین هر کدام در کشورهای مختلف متفاوت است.
  • استارتاپ خود اشتغالی استارت آپ خود اشتغالی برای استخدام موسس طراحی شده است. طراحان وب و فریلنسرها از این دست استارت آپ هستند.
  • استارتاپ مشاغل کوچک این نوع استارت آپ ها در بر گیرنده مشاغل کوچک از جمله فروشگاه های مواد غذایی، آرایشگاه ها، نانوایی ها، آژانس های مسافرتی و غیره هستند. این نوع استارت آپ برای تامین مخارج خانواده مناسب هستند. استارت آپ مشاغل کوچک برای مقیاس های بزرگ طراحی نشده است.
  • استارتاپ توسعه پذیر این نوع استارت آپ توسط کارآفرینانی که معتقدند می توانند جهان را با ایده کسب و کار خود تغییر دهند ایجاد شده است. بنابراین در جستجوی یک مدل تجاری قابل توسعه و قابل گسترش هستند تا بتوانند توجه سرمایه گذاران را برای رونق کسب و کار جلب کنند. گوگل، فیسبوک و اوبر نمونه هایی از این نوع هستند.
  • استارتاپ قابل خرید این مشاغل پس از دستیابی به نتایج مثبت و جلب توجه سرمایه گذاران، با هدف فروش به شرکت های بزرگ ایجاد می شوند. این نوع استارت آپ در شرکت های توسعه وب و موبایل بسیار متداول است. نمونه ای از این نوع استارت آپ اینستاگرام است که توسط فیسبوک خریداری شد.
  • استارتاپ شرکت های بزرگ اعتبار استارت آپ های بزرگ محدود است. این شرکت ها باید محصولات جدید برای بازارهای مختلف را براساس خواست مشتریان، فناوری های جدید و رقابت با شرکت های مشابه عرضه نمایند.
  • استارتاپ اجتماعی مشاغلی وجود دارد که کارآفرینان آنها می خواهند در جامعه تغییری ایجاد کنند و دنیای بهتری ایجاد کنند. بنابراین، هدف اصلی آنها کسب سود نیست بلکه بیشتر کمک به جامعه است. نمونه آن موسسات خیریه هستند.

ویزای استارتاپ چیست؟

یکی از راه های مهاجرت در عصر جدید مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ می باشد. روشن است که قشر هدف در این روش افراد نخبه و با استعداد و با توانمندی‌های مربوط به پایه‌گذاری یک کسب ‌و کار ریسک‌پذیر هستند که قصد دارند یک کشور بهتر را برای راه‌اندازی و یا توسعه کاری که هم‌اکنون دارند انتخاب کنند. در حقیقت کشور مقصد در این روش قصد دارد با ارائه امکانات و زیرساخت مناسب، موفق به جذب پدیده‌های دنیای نوآوری شود.

شروط اصلی ویزای استارتاپ چیست؟

کشورهای مهاجرپذیر از طریق ویزای استارتاپ:

در مجموع بیش از ۳۰ کشور جهان در حال حاضر نسبت به صدور این ویزا اقدام کرده‌اند. مقاصد مهاجرت استارتاپ ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد: کشورهای با دسترسی دشوارتر و مطلوب تر: ژاپن، آمریکا، انگلستان، کانادا، ایرلند، آلمان، استرالیا، اتریش، فرانسه، هلند، نیوزیلند، سنگاپور، سوئد و دانمارک کشورهای با هزینه زندگی پایین: پرتقال، ایتالیا، قبرس، لاتویا، لیتوانی، لهستان، اسپانیا و استونی

ویزای استارتاپ مختص اشخاص ذیل می باشد:

روند همکاری ما چگونه پیش خواهد رفت؟

دیدگاهتان را بنویسید