دریافت حکم تخلیه فوری: یکی از مسائلی که در دعاوی ملکی بسیار شایع می باشد و شاید شمایی که الان در حال خواندن این مطلب هستید با مستاجر خود در مورد تخلیه ملک به مشکل برخورد کرده اید است. در این مقاله تمام راه هایی که می توان حکم تخلیه فوری را گرفت پیش رویتان گداشتیم تا انتها با ما همراه باشید.
شماره تماس وکیل حکم تخلیه فوری:
اگر با مستاجر خود به مشکل برخورد کرده اید و از دادن اجاره بها امتناع می کند و مهلت اجاره منقضی شده است می توانید برای دریافت راهنمایی و مشاره حقوقی رایگان با شماره 09122724813 تماس حاصل نمایید.مفهوم اجاره نامه چیست؟
اجاره قراردادی است كه بر طبق آن یك نفر خانه یا آپارتمان یا مغازه خود را به فرد دیگری برای مدت معین و در ازای اجاره بها (كرایه)به اجاره واگذار می كند.موجر به چه کسی گفته می شود؟
مطابق با قانون موجر فردی است كه صاحب و مالك خانه و آپارتمان و یا مغازه است و می تواند آن را اجاره دهد.مستاجر به چه کسی گفته می شود؟
مطابق با قانون مستاجر فردی است كه با پرداخت كرایه خانه یا آپارتمان و یا مغازه را اجاره می كند. قراردادی بین موجر و مستاجر منعقد می شود که رعایت کردن تمام مفاد موجود در آن از جانب طرفین بسیار الزامی می باشد.انواع روش تنظیم قرارداد:
1-عادی یا رسمی 2دست نویس یا غیررسمی اگر قرارداد اجاره را به صورت عادی مثلا در کاغذ آ چهار، یا در مشاور املاکی تنظیم کنید، طبق قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 مستاجر باید ملک را فورا تخلیه نماید. البته به این نمته دقت نمایید که مدت قرارداد اجاره پایان یافته باشد. اجاره نامه را باید در 2 نسخه تنظیم کنید و حتما توسط 2 شاهد امضا شود. دادخواست تخلیه به دادگاه عمومی محل ملک ارجاع داده می شود و مابین 8 ماه تا 1 سال تخلیه آملک زمان می برد .چه زمانی می توان برای دریافت حکم تخلیه اقدام کرد؟
- هنگامی که تاریخ اجاره تمام شده باشد ولی مستاجر نسبت به تخلیه ملک اقدام نکرده باشد.
- اگر 3 ماه از موعد اجاره گذشته باشد و مستاجر همچنان اجاره بها را پرداخت نمی کند.
- اگر مستاجر بدون اطلاع مالک، ملک را به شخص دیگری واگذار نماید.
- مستاجر از ملکی که اجاره کرده است در راه های غیر مشروع استفاده کند.
اجرای فوری حکم تخلیه یک هفته ای:
دقت کنید هنگامی که می خواهید برای دریافت حکم تخلیه فوری اقدام کنید دقت کنید که سند شما به چه صورت تنظیم شده است عادی یا به صورت دست نویس و یا اینکه در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده است. در مرحله اول باید دادخواست خود را به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک جهت تخلیه فوری ملک مسکونی و یا تجاری تقدیم کنید.دستور تخلیه فوری توسط شورای حل احتلاف:
برای اخذ دستور تخلیه فوری ملک توسط شورای حل اختلاف باید شرایط ذیل موجود باشد:- اجاره نامه در 2 نسخه تنظیم شده باشد.
- قرارداد اجاره توسط 2 شاهد امضاء شده باشد.
- قرارداد دارای تاریخ روز و ماه و سال باشد.