دسته‌بندی نشده

وکیل کلاهبرداری

وکیل کلاهبرداری: از آنجا که جرم کلاهبرداری تنها خسارات مادی را سبب نمی شود و با ایجاد تأثیرات روانی مخرب بر جامعه، سبب ایجاد حس عدم اعتماد در بسیاری از قراردادها، معاملات و روابط مالی میان انسان ها می گردد، مورد توجه ویژه قانون گذار قرار گرفته است. این مقاله توسط وکیل کلاهبرداری حمیدرضا برادران ابراهیمی به نگارش درآمده است اگر پس از خواندن این مطلب سوالی راجع به کلاهبرداری و دعاوی مربوط به آن برایتان پیش آمد آن را در قالب کامنت بیان کرده و یا با شماره ی {09122724813} تماس حاصل نمایید.

شماره تماس وکیل کُلاهبرداری:

اگر به دنبال بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران هستید ولی نمی دانید که باید سراغ چه کسی بروید می توانید از طریق شماره‌ی «09122724813» با متخصصین تیم حمیدرضا برادران ابراهیمی وکیل دادگستری در ارتباط باشید.

انواع کلاهبرداری:

با توجه به گسترش روزافزون ارتباطات و ورود افراد به دنیای معاملات اینترنتی و مواردی از این قبیل، پدیده ای با عنوان کلاهبرداری های اینترنتی به شدت در حال افزایش می باشد. با توجه به جرم کلاهبرداری می توان، این نوع جرم را به دو نوع از انواع کلاهبرداری های رایانه ای و یا همان اینترنتی و دیگری کلاهبرداری های غیر رایانه ای تقسیم نمود. اما در قوانین جمهوری اسلامی ایران، جرم کلاهبرداری به دو نوع ساده و مشدّد تقسیم شده اند: در صورتی که کلاهبردار، یکی از کارمندان دولتی و یا موسسات عمومی و شهرداری ها و یا نهادهای انقلابی باشد و یا خود را به عنوان یکی از افراد فوق معرفی نماید و یا در تبلیغات مختلف تلویزیونی و یا رادیویی و یا روزنامه ها و در کل به صورت عمومی، اقدام به فریب عامه مردم نماید، جرم کلاهبرداری از نوع مشدّد و در غیر این صورت از نوع ساده به وقوع پیوسته است. ناگفته پیداست که نوع جرم کلاهبرداری بر میزان مجازات آن نیز تأثیرگذار است. وکیل-کلاهبرداری-vakil-kolahbardari

اوضاع و احوال و شرایط ضروری برای تحقق‏ کُلاهبرداری عبارتند از:

  • تقلبی بودن وسایل که کلاهبردار از آنها جهت فریب‏ غیر استفاده می ‏نماید.
  • فریب خوردن قربانی با این شرط که قربانی از متقلبانه بودن وسایل اطلاع نداشته باشد.
  • مال برده شده متعلق به غیر باشد.
ماده یک قانون تشدید مجازات‏ مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری به ذکر نمونه ‏ها و مصادیقی از وسایل متقلبانه پرداخته است لذا از باب تمثیل‏ است و نباید حصری تلقی شود.این نمونه ‏ها عبارتند از:
  • مغرور کردن مردم به وجود شرکت‏ها و یا تجارت‏ خانه‏ها یا کارخانه‏ها یا موسسات موهوم
  • امیداوار کردن مردم به امور غیر واقع
  • ترساندن مردم از حوادث و پیش‏آمدهای غیر واقع
  • اختیار اسم یا عنوان مجعول
مطالب ذیل را خوانده و اگر سوالی برایتان پیش آمد با شماره 0122724813 تماس حاصل نمایید. دریافت حکم تخلیه فوری فسخ نکاح تدلیس در عقد نکاح تقسیم ترکه وکیل در نارمک

مانور متقلبانه در جرم کلاهبرداری:

دور زدن غیر ضروری راننده تاکسی برای اخذ کرایه بیشتر، ایجاد صحنه تصادف، دایر کردن مطب مجلل به عنوان پزشک، فروش جواهر بدل به جای اصل، استفاده مالی کردن از دیگری به عنوان رمال ،نشان دادن زمین نامرغوب به جای زمین مرغوب در معامله، به رهن گذاشتن ملکی چند برابر ارزش واقعی آن، عوض کردن برچسب قیمت روی جنس، تغییر چهره به عنوان شخص مشهور، کم فروشی با دست بردن در ترازو، تظاهر به معلولیت و دریافت اعانات و …

شروع به جرم کلاهبرداری:

شروع به جرم یعنی هنوز فرد اغفال شده پولی از دست نداده و بین رفتار مرتکب و وقوع جرم ارتباط مستقیم وجود داشته باشد و عدم ارتکاب کامل جرم باید ناشی از جهات مادی باشد بنابراین در صورت اثبات شروع به جرم قابل مجازات است اما کلاهبردار تنها به حداقل مجازات مقرر در آن جرم محکوم می گردد و اگر نفس عمل تا جایی که انجام شده نیز مستقلاً به عنوان جرم خاصی در قانون تعریف شده باشد به مجازت آن جرم نیز محکوم می گردد.

آیا جرم کلاهبرداری مشمول مرور زمان می شود؟

جرایم اقتصادی کلاهبرداری و جرائم کلاهبرداری با مقدار مبلغ یک میلیارد ریال و بیش از آن شامل مرور زمان تعقیب،صدور حکم و اجرای مجازات نمی شود و همچنین جرم کلاهبرداری قابل تعلیق اجرای حکم نمی باشد اما در صورت وجود جهات تخفیف و کیفیات مخففه دادگاه می تواند با توجه به شرایط و ضوابط ،مجازات مرتکب را فقط تا حداقل مجازات مقرر مربوط به حبس و انفصال ابد از خدمات دولتی را تقلیل دهد.

هزینه وکیل کلاهبرداری:

حق الوکاله دعاویی کیفری بر حسب نوع پرونده و شرایط آن گوناگون هست که این قبیل موارد توافق بین وکیل و موکل می باشد که میزان و نحوه شرایط پرداخت آن در جلسه حضوری با وکیل تعیین می شود.

ویژگی های وکیل کلاهبرداری مجرب و متخصص:

توصیه می کنیم اگر به دنبال وکیل کلاهبرداری هستید حتما ویژگی هایی که در ادامه گفته می شود را بررسی نموده و طبق آن اقدام به اخذ وکیل کلاهبرداری نماید. دقت داشته باشید که وکیل کلاهبرداری باید بتواند در پرونده کیفری شما به بهترین شکل عمل نماید، پس در انتخاب خود دقت داشته باشید.
  • دقت داشته باشید که فرد حتما وکیل پایه یک دادگستری بوده باشد و در حوزه کلاهبرداری برای مدت طولانی فعالیت حرفه ای داشته باشد.
  • صرفا از روی جنسیت و سن وکیل او را انتخاب نکنید و روی رزومه وکیل دقت داشته باشید.
  • به جای الگو گرفتن از روی تبلیغات مختلف و انتخاب اشتباه به رزومه وکیل دقت کنید و برای یک انتخاب درست قبل از هر کاری با وکیل صحبت کرده و از او مشاوره دریافت کنید.
  • حتما در مورد توانایی، سابقه، شهرت، اخلاق حرفه ای و حق‌الوکاله وکیل کلاهبرداری تحقیق کنید تا بهترین انتخاب داشته باشید.
وکیل گرفتن برای کلاهبرداری

مراحل رسیدگی به جرم کُلاهبرداری در دادگاه:

در صورت وقوع جرم کلاهبرداری، شاکی یا شکات و یا وکیل کلاهبرداری، باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کنند و آنجا علیه فردی که کلاهبرداری نموده است طرح دعوی نمایند. قاضی با توجه به امارات و قراین موجود، یا جرم را تصدیق و یا دعوی را رد می نماید. در صورت تصدیق جرم کلاهبرداری، پرونده به مجتمع قضایی ارسال و در یکی از شعبات کیفری رسیدگی می گردد. در صورت حضور وکیل در جلسات دادگاه، الزامی به حضور شاکی و یا شکات پرونده نخواهد بود.
حضور وکیل  در تمام جلسات دادگاه، نقش بسزایی در جدیت رسیدگی به پرونده خواهد داشت.
وکیل می تواند با اثبات عناصر قانونی، مادی و معنوی جرم، قضات دادگاه را در اخذ تصمیم صحیح و در نتیجه مطالبه خسارات متضرر از جرم کلاهبرداری یاری رساند.

راهها و دلایل اثبات جرم کلاهبرداری:

بعد از جمع آوری دلایل و مستندات که می تواند شهادت شهود، فیش های واریزی، گزارش پلیس و کلانتری، ابزار و وسایل استفاده شده در وقوع جرم کلاهبرداری، پیامک ها و فایل های صوتی و فیلم های ویدیویی، سوگند و در نهایت علم قاضی، باید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت نموده تا دادگاه صلاحیت دار محل وقوع جرم به جرم کلاهبرداری که ممکن است ساده یا مشدد باشد رسیدگی می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید