این مقاله توسط وکیل طلاق حمیدرضا برادران ابراهیمی به نگارش درآمده است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. یکی از راه های انحلال عقد نکاح بین زوجین، طلاق می باشد. با وقوع طلاق زوجیت بین زن و شوهر از بین می رود و دیگر رابطه زناشویی بین آنها امکان پذیر نیست. طلاق آثار حقوقی مالی و غیرمالی گوناگونی دارد که طرفین باید به آن اشراف کامل داشته باشند.
شماره تماس وکیل طلاق:
این مقاله توسط حمیدرضا برادران ابراهیمی وکیل پایه یک دادگستری متخصص در دعوی خانواده به نگارش درآمده است. در صورت نیاز به برقراری ارتباط با وکیل طلاق در تهران و دریافت مشاوره حقوق فوری و تخصصی توسط ایشان با شماره 09122724813 تماس حاصل نمایید.معنای طلاق چیست؟
طلاق به معنای جدایی زن و شوهر (زوجین) و یکی از راه های انحلال عقد نکاح می باشد.طلاق توافقی چیست؟
طلاق به معنای بر هم خوردن ازدواج می باشد یکی از انواع طلاق،طلاق توافقی می باشددر این نوع طلاق طرفین زودتر به نتیجه می رسند و دوستانه از هم جدا می شوند. در طلاق توافقی زوجین در ارتباط با مسائلی همچون حضانت بچه،ملاقات بچه،و همچنین مسائل مالی اعم از نفقه و مهریه به یکدیگر به تفاهم می رسند.وکیل برای حق طلاق زن:
تعویض وکالت برای اعمال طلاق یعنی زوج به زوجه وکالت دهد که بتواند به دادگاه مراجعه کند و خود را مطلقه کند. زن می تواند وکیل برای طلاق انتخاب کند و در جلسات دادگاه حضور پیدا نکند. وکیل اگر بتواند یکی از شروط ضمن عقد را ثابت کند به طور مثال عدم پرداخت نفقه زوجه، اعتیاد، جنون و بیماری، زندان و … را مطرح کند و مدارک کافی برای اثبات داشته باشد می تواند طلاق زن را از دادگاه بگیرد. در اینگونه شرایط دادگاه به طور کامل دلایل طلاق را بررسی می کند و کارشناسان مربوطه هم اگر دلایل زن برای طلاق را معتبر بدانند و آن را اثبات کنند دادگاه حق صدور طلاق حتی بدون مراجعه زوج را دارد و گرفتن وکیل در واقع مساوی با پیگیری صحیح پرونده تا حصول نتیجه مورد انتظار است.وکیل برای حق طلاق مرد:
وکیل برای طلاق مرد در واقع مسئولیت راحت تری دارد چون طبق قانون طلاق حق مرد است و هر زمان که بخواهد می تواند با پرداخت حق و حقوق زن او را طلاق دهد. وکالت دادن به یک وکیل برای این پرونده می تواند از متضرر شدن مرد جلوگیری کند و راحت تر می تواند دلایل مرد برای طلاق را اثبات کند. در گذشته که تنها افراد با مراجعه به دفتر ازدواج و طلاق همسر خود را طلاق می دادند هرج و مرج بسیاری به وجود آمده بودند و آمار طلاق به طرز فجیعی بالا رفته بود تا اینکه قانون جدید مراجعه به دادگاه و مشاور را الزامی کرد تا مردان برای طلاق فرصت تجدید نظر داشته باشند.انواع طلاق:
1- طلاق رجعی 2- طلاق بائنطلاق بائن خود بر اقسام ذیل است:
الف) هرگاه طلاق در موقعی انجام شود که زن دوشیزه و باکره باشد.
ب) طلاق در زمانی باشد که زن یائسه شده باشد. ج) طلاق خلع و مبارات د) طلاقی که پس از سه بار وصلت متوالی به عمل آید یعنی زن و شوهری سه بار ازدواج کنند یا رجوع کنند و طلاق بگیرند.