دسته‌بندی نشده

زنای به عنف پسر با دختر

زنای به عنف پسر با دختر: جرم زنا و ایجاد رابطه زوری جنسی در همه کشورها به دلایل مختلف روی می دهد که باید نسبت به آن آگاهی پیدا کنیم لذا در همه کشورها با این نوع از جرم برخورد قانونی و قاطعی صورت می گیرد که در صورت تمایل برای شناخت از رابطه زنای به عُنف و مجازات قانونی آن می توانید تا پایان مقاله با اینجانب حمیدرضا برادران ابراهیمی به عنوان وکیل پایه یک دادگستری همراه باشید. شما همراهان عزیز می توانید در صورت تمایل به برقراری با وکیل و دریافت مشاوره حقوقی رایگان با شماره 09122724813 تماس حاصل نماید.

زنا چیست؟

رابطه جنسی میان دختر و پسر بدون وجود رابطه زوجیت را زنا گفته گویند به عبارت ساده تر آلت مرد باید در داخل آلت زن شده باشد و دخول نیز به مقدار ختنه گاه صورت گرفته باشد تا زنا محقق شود.

عنف چیست؟

عنف، در لغت به معنای زور و اجبار است. لذا زانی (مرد) باید با زور و خشونت و قهر و غلبه مبادرت به انجام زنا کرده باشد. همچنین بزه دیده (دختر) باید نسبت به رابطه، اکراه و عدم رضایت داشته باشد و امتناع او احراز گردد. نظریه پزشکی قانونی پس از وقوع رابطه می تواند ادعای بزه دیده را اثبات نماید.

زنای به عنف چیست؟

در صورتی که دختر راضی به زنا با مرد نباشد و مرد از طریق زور و اجبار و ارعاب، یا از طریق تهدید دختر را مجبور به رابطه جنسی کند زنای به عنف می گویند. اثبات این که زنا بدون رضایت دختر و با قهر و غلبه توسط مرد صورت گرفته باشد بر عهده دختر خانم می‌باشد.

دلایل اثبات زنای به عنف مطابق قانون:

در مورد راه‌های اثبات زنای به عنف، می توان به اقرار، شهادت و علم قاضی اشاره نمود.

زنای به عنف با دختر باکره:

در زنای به عنف و در حکم آن در صورتی که دختر باکره باشد، مرد علاوه بر مجازات قانونی به پرداخت ارش البکاره و مهرالمثل نیز محکوم خواهد شد. اما اگر دختر باکره نباشد، مرد فقط به مجازات قانونی و پرداخت مهرالمثل محکوم می گردد. زنای به عنف پیشنهاد می کنیم مطالب ذیل را بخوانید و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید: وکیل رابطه نامشروع فرم قرارداد همکاری آرایشگاه نحله چیست؟

مجازات قانون مجازات اسلامی برای جرم زنای به عنف:

مجازات جرم زنای به عنف به موجب قانون اعدام می باشد که قانون گذار در ماده 224 از قانون مجازات اسلامی تصریح کرده است. قانون‌ گذار موارد دیگری را نیز در حکم زنای به عُنف قرار داده و برای آن مجازات اعدام تعیین کرده است که از جمله آن: 1)زنا با زن در خواب یا بیهوشی یا مستی 2)زنا از طریق اغفال یا فریب دختر نابالغ 3)زنا از طریق ربایش یا تهدید یا ترساندن

آیا مجازات جرم زنای به عنف قابل تعلیق است؟

مطابق قانون مجازات اسلامی جرایم علیه عفت عمومی قابل تعلیق نمی باشد.

دادگاه صالح برای رسیدگی به جرم زنای به عنف کدام است؟

دادگاهی که برای رسیدگی به جرم زنای به عُنف، صالح است دادگاه کیفری یک استان می‌باشد.

موارد تفاوت های زنا با رابطه نامشروع چیست؟

1)زنا یک جرم حدی است به همین منظور دارای مجازات حدی است اما رابطه نامشروع یک جرم تعزیری است و مجازات آن نیز تعزیری است. 2)در تعیین شمولیت جرم رابطه نامشروع ، هر رابطه منافی عفت که بین دختر و پسر واقع شود را می توان رابطه نامشروع تلقی نمود اما زنا تنها عملی را شامل می شود که طبق قانون جرم زنا صورت گرفته باشد. 3)نوع اثبات و دلایل رابطه نامشروع و زنا با هم تفاوت وجود دارد. 4)زنا برای محقق شدن به شرایط خاصی نیاز دارد اما رابطه نامشروع صرف وجود یک رابطه نامشروع کوچک مثل گرفتن دست یکدیگر یا حتی کنار هم راه رفتن صورت می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید