حقوقی

مشاوره حقوقی آنلاین – 10 مزایای مهم مشاوره آنلاین – وکیل ابراهیمی

مشاوره حقوقی آنلاین

در سال‌های دور، روابط انسان‌ها ساده بود، اما اکنون این روابط بسیار پیچیده‌تر شده است. به همین دلیل، افراد برای حل مشکلات خود به مشاوره حقوقی و قانونی نیاز دارند. مشاوره حقوقی آنلاین در زمینه‌های مختلف مانند کیفری و اداری می‌تواند راه‌گشا باشد.

اگر به دنبال بهترین مشاوره حقوقی آنلاین هستید، می‌توانید با شماره «09122724813» به متخصصین تیم حمیدرضا برادران ابراهیمی، وکیل دادگستری، تماس بگیرید.

مشاوره حقوقی آنلاین چیست؟

امروز پیشرفت تکنولوژی این امکان را فراهم کرده که خدمات حقوقی را به‌صورت آنلاین دریافت کنیم. این نوع خدمات به افراد کمک می‌کند تا مشاوره حقوقی را در فضای مجازی دریافت کنند.

مشاوره حقوقی آنلاین

انواع مشاوره حقوقی انلاین فوری و رایگان:

  1. سایت
  2. اینستاگرام
  3. تلگرام
  4. واتس آپ

دلایل اهمیت دریافت مشاوره حقوقی حرفه ای:

افراد به دلیل عدم آگاهی از مسائل حقوقی ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند. این مشکلات می‌تواند زمان، هزینه و انرژی زیادی از آن‌ها بگیرد. اما با مشاوره حقوقی آنلاین، این مسائل به‌راحتی و به‌موقع حل می‌شوند.

نحوه استفاده از مشاوره حقوقی اینترنتی:

برای بهره‌مندی از خدمات آنلاین، کافی است به سایت مراجعه کنید و مقالات حقوقی مرتبط با خانواده، کیفری، ملکی و جرایم رایانه‌ای را مطالعه کنید.

پرسش و پاسخ حقوقی انلاین ، یکی دیگر از انواع خدمات مشاوره حقوقی اینترنتی می باشد.

مشاوره-حقوقی-آنلاین-moshverehe-goghoghi-online

مزایای دریافت مشاوره حقوقی به صورت آنلاین:

ارتباط سریع و به موقع در بستر اینترنت با مشاوره حقوقی صرفه جویی در زمان و هزینه و پیگیری سریع مسئله
ارسال مدارک، اسناد و تصاویر و دریافت مشاوره حقوقی آنلاین بر اساس مستندات و کاملا دقیق امکان مشاوره با وکیل تخصصی در همان زمینه خاص بصورت آنلاین
دریافت دادخواست و لایحه بصورت آنلاین ارتباط 24 ساعته با وکلا
ارتباط با وکیل متخصص به سادگی برقرار می شود. امکان ارسال اسناد و مدارک به صورت عکس و PDF وجود دارد.
لایحه نویسی بصورت انلاین، حضوری و تلفنی. تنظیم دادخواست مناسب و صحیح پیش از طرح دعوا

تفاوت خدمات وکالتی با خدمات مشاوره حقوقی؟

خدمات وکالتی و مشاوره حقوقی تفاوت دارند. مشاوران حقوقی راهنمایی می‌کنند، در حالی که وکلا به رفع مشکلات پرونده‌ها کمک می‌کنند.

ویژگی‌های یک مشاور حقوقی خوب

یک مشاور حقوقی باید قابل اعتماد، دارای دانش بالا و توانایی بیان مسائل حقوقی به زبان ساده باشد. همچنین، قدرت تصمیم‌گیری و عدم منفعت‌طلبی از دیگر ویژگی‌های مهم یک مشاور موفق است.

 مشاوران حقوقی برای اینکه بتوانند در موسسات حقوقی کار کنند قرارداد می‌ بندند و حقوق خود را به صورت ساعتی دریافت می‌ کنند. اما روند کار وکلا کاملاً متفاوت است و وکلا به صورت شخصی و قراردادی با افراد کار می‌ کنند و نیازی نیست که ساعات مشخصی از روز را در خدمت شرکت های مختلف باشند.

مدرک تحصیلی مشاور حقوقی و یک وکیل هم کاملاً با هم متفاوت هستند. به این صورت که افرادی که از رشته حقوق در مقطع تحصیلی مختلف فارغ التحصیل شدند، می‌ توانند در مراکز دولتی و خصوصی به عنوان مشاور حقوقی فعالیت کنند. اما یک فرد برای ارائه ی خدمات وکالتی باید حتماً پروانه ی وکالت داشته باشد.

ویژگی های یک مشاور حقوقی

یک مشاور حقوقی خوب باید از ویژگی‌ های مثبت زیادی برخوردار باشد تا افراد و شرکت‌ های مختلف برای دریافت مشاوره‌ های حقوقی بتوانند به فرد مورد نظر اعتماد کنند و پرونده‌ ها و دعاوی خود را برای آن مشاور مطرح کنند.

اولین ویژگی یک مشاور حقوقی خوب قابل اعتماد بودن است در واقع وقتی که یک مشاور امین و قابل اعتماد باشد می‌ تواند به خوبی به افراد کمک کند و افراد شرکت‌ های مختلف هم می‌ توانند به راحتی مسائل و مشکلات خود را بدون سانسور برای مشاور خود بیان کنند تا در نهایت بهترین اتفاق ممکن رقم بخورد.

دومین ویژگی از مهمترین ویژگی‌ های یک مشاور حقوقی خوب داشتن دانش بالا است یک مشاور حقوقی باید دانش حقوقی کافی داشته باشد و به قوانین و تبصره‌ ها و مقررات مسلط باشد تا بتواند با این دانش بالا مشاوره‌ های مفید و کاربردی ارائه دهد.

ضمن تمام این نکات و ویژگی‌ های مثبت داشتن قدرت بالا برای تصمیم گیری،‌ قدرت کلام قوی و بیان مسائل حقوقی به زبان عامه برای افراد عادی و عدم منفعت طلبی هم از دیگر ویژگی‌ هایی هستند که بهتر است یک مشاور حقوقی خوب به آنها مسلط باشد

دیدگاهتان را بنویسید